Innleid markedssjef?

Vi opplever at flere og flere norske bedrifter av strategiske årsaker velger å sette ut markedsarbeidet sitt til oss. Bredden innen markedsføring de siste årene har blitt mye større og bedriftene trenger en bred markedskompetanse. Når du leier inn en markedssjef fra oss får du automatisk tilgang til spesialistkompetansen vår, uten å måtte ansette en hel avdeling. 

women, teamwork, team

Lei en markedssjef

Trenger du hjelp til å stake ut kursen for markedsstrategien din? Eller lurer du på hvilke aktiviteter du  bør gjennomføre? Kanskje du trenger noen å sparre med når det gjelder markedsarbeidet, eller en ekstra ressurs i en liten eller lengre periode.

Vi kan hjelpe til i både kortere og lengre oppdrag og avlaster gjerne i perioder hvor man trenger ekstra ressurser eller en vikar. 

Vi kan hjelpe deg med:

Eksempler på tilfeller hvor vi kan overta markedsarbeidet:

Leie i stedet for å ansette

Ekstra ressurs

Sykmeldinger / permisjoner

I påvente av en ansettelse

 

Når er det nyttig å leie en markedssjef

Alle bedrifter har sine egne behov, og markedsarbeidet vil derfor variere fra bedrift til bedrift. Oppgavene til en markedssjef kan være å lage og følge opp markedsstrategien, merkevarebygging, budsjettering og aktivitetsplaner. Ofte holder markedssjefen kontakt med byråene i forbindelse med kampanjer eller løpende markedsarbeid. Markedssjefen følger opp bedriftens markedsaktiviteter og rapportering. På denne måten vet vi alltid hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Fornøyde kunder

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

bli synlig og økt salg

Vi venter på din utfordring!