Digital markedsføring

Ny profesjonell nettside

Digital markedsføring

Markedsføring via Google, Bing, Facebook og andre sosiale medier er stadig viktigere for å skape trafikk. Vi hjelper deg til å bli synlig på nett. Søkemotoroptimalisering, annonsering og sosiale medier bidrar til at du når dine målene.

Vi kan hjelpe deg med:

Søkemotoroptimalisering av nettsiden din, annonsering via sosiale medier, Google/Bing og konverteringssporing gjennom Google Analytics. I tillegg bistår vi  med å bygge kundelister og strategi på e-postmarkedsføring 

Digital markedsføring består av mange disipliner

Google, Bing, Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn er alle viktige kanaler for å bygge merkekjennskap og merkekunnskap hos nye og eksisterende målgupper. Fire av fem nordmenn bruker sosiale medier, og selv blant de eldre målgruppene er aktivteten høy og økende. I tillegg til å være gode push/upper-funnel-aktiviteter med høy frekevens, kan du enkelt måle effekten og utfordre med nytt og spennende innhold.

Mulighetene er utallige og når alle stegene i kundereisen.

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en samling metoder som brukes til å skape synlighet på nett. SEO handler om å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante for brukere som søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du tilbyr.

Facebook/Instagram

Vi jobber med rådgivning og gjennomføring av Facebook- og Instagram-kampanjer, og vi vil kunne bidra til at du med disse kanalene når nye målgrupper og bygger merkekjennskap. Facebook og Instagram kan også fungere som et ledd i en mer kompleks kundereise.

hand, keep, globe-2811686.jpg

Google/Bing

Søkemotorannonsering er en god måte å nå potensielle kunder når de aktivt leter etter dine produkter/tjenester. Ved å annonsere i søkemotorer som Google og Bing kan du drive trafikk til nettsiden og vinne nye kunder.

road, heaven, mountains-908176.jpg

Konverteringssporing

Ved å foreta analyser og testing oppnår du bedre resultater. Konverteringssporing er grunnlaget for all digital virksomhetsoptimalisering. Uten en konvertering, er det ikke mulig å drive målrettet, du jobber i blinde.

Storytelling i digitale kanaler

Vi er her for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kunder med søkeoptimalisering, innholdsutvikling og teknologi

bli synlig og økt salg

Vi venter på din utfordring!